HIHETETLEN AKCIÓ! 

A FAiR-M Ingatlaniroda  a kizárólagos értékesítési megbízásaihoz - az adásvételi szerződés előtt - saját költségére készítteti el az energetikai tanúsítványt! Hogy terheit tovább csökkentsük, az elektronikusan lekérhető tulajdoni lap árát is mi fizetjük Ön helyett! Részletekért hívja kollégáinkat!

Ne bízzon a kontárokban! A FAiR-M Iroda minden értékesítő kollégája ingatlanközvetítői végzettséggel rendelkező, szakmai névjegyzékben szereplő szakember!!!!

Ingatlanközvetítés

A FAiR-M Iroda új és használt lakások, családi házak, hobby-, mezőgazdasági- , kereskedelmi- és ipari ingatlanok közvetítését és az ezzel összefüggő teljes körű tevékenységet elvégzi:

- Ingatlan felmérés, ár kialakítás, tanácsadás

- Az ingatlanok hirdetése, marketingje:  legjobb marketingünk a munkánk, az elégedett partnerek.  Az elkelt ingatlanoknak több, mint fele nem hirdetésre, hanem kollégáink ajánlására talál gazdára! Irodánkba megjelenő kereső ügyfeleink száma is jelentős, akiknek - felmérve igényeiket - a számukra legmegfelelőbb ingatlanokat személyre és szituációra szabva ajánljuk.

- A FAiR-M Ingatlaniroda által használt hirdetési felületek:

- ELADÓ és KIADÓ tábláink 

- Nyomtatott sajtó (nem folyamatosan hirdetünk minden ingatlant): Szuperinfó, Szuperpress... településenként változó.

- Internetes felületek (minden ingatlanunk folyamatosan szerepel ezeken az oldalakon): a www.fair.m.hu mellett:

www.ingatlantajoló.hu 

www.startlak.hu

www.maxapro.hu

www.ingatlannet.hu

www.ingatlanbazar.hu

www.otthonterkep.hu

www.vatera.hu

www.teszvesz.hu

www.profhouse.hu

www.ingyeneshirdetes.net

- Az eladó ingatlan vevőknek történő bemutatása

- Eladó-vevő kommunikációja, vételi tanácsadás

- Eladó és Vevő által elfogadható vételi körülmények (ár, fizetési feltételek, birtokbaadás...) kialakítása; az adásvétellel kapcsolatos gazdasági döntések, költségek kalkulációja (díjak, illetékek, hitelezés, költségek)

- Energetikai tanúsítványok elkészíttetése

- Komplex jogi szolgáltatás (ügyvéd) megszervezése

- Szakszerű birtokbaadási eljárás segítése - igény szerint.

 Szolgáltatásaink a vevőinknek, érdeklődőinknek díjmentesek.


Ingatlanközvetítési díjaink az értékesítési megbízás típusától, körülményeitől függnek, általában az értékesítési ár bruttó 3,0-3,5 %-a. 

Mi megháláljuk az Önök hűségét!

Akiknek már adtuk el ingatlanát vagy akik már vettek nálunk ingatlant - kedvezményes - bruttó 3 %-os megbízási díjat ajánlunk, továbbá az energetikai tanúsítvány és elektronikusan lekérhető tulajdoni lap árát is álljuk Ön helyett! Részletekért keressék kollégáinkat!

Ingatlanok forgalmi értékbecslése

ÉRTÉKBECSLÉSI tevékenységünket a TEGoVA (The European Group of Valuers' Associations - Értékelők Európai Csoportja) és az EVS (European Valuation Standards - Európai Értékelési Szabványok) szerint végezzük.

Ingatlanközvetítéssel megbízó ügyfeleinknek az ár kialakításához szükséges érték kialakításához a tanácsadás ingyenes.
Lakóingatlanok esetében piaci összehasonlító módszerrel határozzuk meg az adott ingatlan aktuális forgalmi értékét. 300 m2 hasznos alapterületig az értékbecslés díjai az alábbiak szerint, afelett egyedi árajánlat alapján fizetendők. 

Szóbeli érték megállapítás: 7.500 Ft

Egyszerűsített forgalmi érték meghatározás írásban
10 nap határidővel 50.000 Ft,
3 nap határidővel 70.000 Ft (kapacitástól függő a vállalása).

Forgalmi értékbecslés tanúsítvánnyal
15 nap határidővel 90.000 Ft
8 nap határidővel 105.000 Ft (kapacitástól függő a vállalása).

Hódmezővásárhely és Szentes területétől 15 km-t meghaladó távolság esetén a Csongrád megyei  értékbecslésekhez a kiszállás: bruttó 2.000 Ft, Csongrád megyén kívül 150 Ft/km, melyet oda-vissza kell megfizetni.

Nem lakóingatlanok (kereskedelmi ingatlnok, ipari ingatlanok, mezőgazdasági ingatlanok, szállodák, telkek, erdők, tavak, műemlék ingatlanok, fejlesztés - kivitelezés - alatt álló ingatlan beruházások, ingatlanportfóliók, speciálisan fogyatkozó földterületek - pl. bányák -, sérült ingatlanok..., vagyonkezelői jog, haszonélvezői jog... hitelbiztosítási érték meghatározás) esetében a piaci összehasonlító módszeren kívül - szükség szerint - alkalmazunk költség alapú; hozamérték számításon alapuló vagy más speciális értékelési módszereket. 

A nem lakóingatlanok értékbecslésének díja az értékbecslés módszerétől, a specialitásától és időigényétől függ, ezért egyedi árképzéssel történik, árajánlat alapján. 

Hitelközvetítés, CSOK ügyintézés 

A FAiR-M Iroda több bank ajánlataival foglalkozó partnercéggel segíti ügyfeleinek előteremteni a pénzügyi fedezetet a kiválasztott ingatlan megvásárláshoz. Amennyiben Önnek már van pénzintézete vagy hitelközvetítője, az sem gond, azonban kollégánk segítségével számos esetben találtunk már a "legjobb ajánlatnál" is kedvezőbbet! A hitelügyintézés - és az azzal együtt igényelt CSOK ügyintézés -  a hitel felvevőjének - azaz Önnek - ingyenes.

Ingatlan bérbeadás; bérlők felügyelete

FAiR-M Iroda vállalja LAKÁSOK, CSALÁDI HÁZAK bérbeadásának, lebonyolításán; az (al)bérlők felügyeletén kívül, KERESKEDELMI, IPARI és egyéb ingatlanok bérbeadásának közvetítését. 

Vételi tanácsadás, alkuszi tevékenység, diszkréció

Ha ön szeretné kikérni szakember tanácsát egy ingatlan megvásárlása előtt - vizesedés, salétromosodás, tető állag, átalakítási lehetőségek, ár-érték megállapítás... - vételi tanácsadásért is keresse a FAiR-M Iroda szakembereit!

A FAiR-M Iroda által forgalmazott ingatlanok alkuszi tevékenységét az ingatlanközvetítési megbízási díj magába foglalja.
Nem a FAiR-M Iroda kínálatában álló ingatlanokra folytatott alkuszi tevékenység esetén, a lealkudott érték 20%-a a munkadíjunk. 

Amennyiben Ön háttérben kíván maradni és személyesen nem kíván részt venni valamely ingatlannal kapcsolatos keresésben, alkudozásban, úgy irodánk ezt a feladtot elvégzi Ön helyett. Videó és fénykép felvételekkel, szakmai hozzáértéssel referálunk az adott ingatlanról, így a gazdasági döntését megalapozzuk, miközben segítjük Megbízónk inkognitóját megőrizni.

Reklám és marketing tanácsadás

NE SZÓRJA A PÉNZT FELESLEGES REKLÁMRA! Számos vállalkozásnál tapasztaljuk, hogy jelentős összegeket költenek értelmetlen és célt nem elérő marketingre, reklámra. A marketing egy szakma, ami nem arról szól, hogy két kézzel dobáljuk ki a pénzt az ablakon! A FAiR-M Iroda ésszerű marketing terv és marketing csatornák kialakításával, optimalizálja az Ön vállalkozásának marketing és reklám költségeit, és a célközönség elérését.  

 Keresse irodánkat bizalommal és a bevételei elkezdenek nőni! A jó marketing a legjobb befektetés!

Üzletviteli tanácsadás

Ha Önnek vállalkozása van és szeretné a működését javítani üzletviteli tanácsadással segítjük munkáját hatékonyabbá és gazdaságosabbá tenni.

Ingatlanok értékesítésével, hasznosításával; félkész, sérült ingatlanok fejlesztésével, gazdasági tevékenységekkel kapcsolatos tanácsadást is vállalunk, ehhez tanulmányt, háttérszámításokat, értékbecslést végzünk megrendelőnk számára.